Foto: Pixell

OGLASILI SE I NEKAD PROGANJANI PROLJEĆARI: Komentirali Milanovića i Puhovskog! Evo što su im poručilI!

Autor: Dnevno

Predsjednik Zoran Milanović jučer se žestoko obrušio na političkog analitičara i profesora Žarka Puhovskog rekavši kako je Puhovski bio svjedok u montiranom procesu protiv hrvatskih proljećara zbog kojeg su prema Milanoviću završili i u zatvoru.

Puhovski je potvrdio kako je bio svjedok u tom postupku, ali smatra kako Milanović bez temelja niže optužbe i da zbog njegova svjedočenja nitko nije završio u zatvoru. “Treba pregledati audio zapise koji postoje, ali lakše je optuživati”, rekao je Puhovski.

Cijeli slučaj su za Večernji komentirali i sami proljećari Ivan Zvonimir Čičak i Dražen Budiša. Čičak je poručio kako je zgrožen stanjem na političkoj sceni te da nema namjeru sudjelovati u svađi između Milanovića i Puhovskog te da njih dvojica to trebaju riješiti. “Ja sam pomalo zasićen svime, a hrvatska javnost ionako zna dovoljno o procesu i svjedočenjima”, rekao je Čičak. Budiša je posve odbio komentirati i jednostavno je poručio kako je dovoljno rekao dok je bio politički aktivan.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.