Screenshot

OGLASILA SE POLICIJA: Evo što su rekli o slučaju brutalnog cipelarenja u Vinkovcima

Autor: I.Br.

Nakon što smo danas objavili snimku brutalne tučnjave koja se proteklog vikenda dogodila u Vinkovcima, o čitavom smo se slučaju odlučili raspitati i kod PU vukovarsko-srijemske, koja je nadležna na tom području.

(VIDEO) ŠOKANTNE SCENE IZ VINKOVACA: Mladića oborili na pod te ga brutalno iscipelarili nasred ulice!

Iz PU vukovarsko-srijemske kazali su nam kako su upoznati s ovim izoliranim slučajem remećenja javnog reda i mira te da je slučaj još uvijek predmet istraživanja. U istrazi koja je u tijeku utvrđuju se sudionici događaja, a kako su nam kazali, neki su poznati policiji, a neki se još uvijek traže.

Nakon što je policija po dojavi izašla na teren, mladić sa snimke dobio je potrebnu liječničku pomoć, no zasad liječnici još nisu okvalificirali njegove ozlijede.

Također, iz policije su nam rekli kako je ovo izdvojeni događaj. Naime, proteklog je vikenda u Vinkovcima boravilo više od 100.000 ljudi, a ovaj je incident rijedak slučaj remećenja javnog reda i mira.




Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.