Ronald Gorsic / CROPIX

ODVJETNIK ŠERIĆ NAPADNUT U SPLITU: ‘S leđa mi je prišao krupan čovjek…’

Autor: Dnevno

Odvjetnik Branko Šerić koji brani Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko ubojstvo u Splitu prošle subote, kako doznaje RTL napadnut je dana popodne na splitskoj Rivi.

“Kada sam se danas oko 14.30 sati vračao s ručka u Fife, na obližnjem platou je stajala grupica ljudi, a jedan od njih – veliki i debeli, duplo veći od mene, prišao mi je s leđa… Verbalno me napao govoreći mi da za koga to radim, da sam smeće i kako mogu braniti ubojicu koji je ubio nevine momke. Otišao sam kada me muškarac počeo psovati. Bilo mi je neugodno. Tu je bilo ljudi koji su sve ignorirali, osim brice koji mi je rekao: ‘E moj šjor Branko, vidite što se sve događa'”, ispričao je Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava, te napomenuo da su mu kasnije, dok je prolazio Marmontovom ulicom, prilazile žene srednjih godina, vjerojatno majke koje su osjetljive na svoju djecu i pružale mu ruku.

Dodao je i da će, ukoliko osjeti ugrozu, tražiti zaštitu policije dok boravi u Splitu.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.