Foto: Pixell/Dnevno

ODVJETNIK OCA MONSTRUMA PROGOVORIO! ‘Njegovo stanje je promjenjivo’: Kopitz je bio na razgovoru u policiji!

Autor: N.K

O ubojstvu troje djece oglasio se odvjetnik osumnjičenog 56-godišnjeg Haralda Kopitza koji je danas ispitan u policiji u Heinzlovoj ulici u Zagrebu ispitan

On je sinoć je i službeno uhićen, a danas je sproveden na ispitivanje u policiju. Nakon toga će ga ispitati Državno odvjetništvo.

Ubojica je dobio odvjetnika po službenoj dužnosti. Zastupa ga odvjetnik Marko Ivica koji je rekao kako se osumnjičeni brani šutnjom odnosno da nije iznosio obranu.

Također, rekao je kako je njegovo stanje promjenjivo, ali da polako postaje svjestan svega.

“Nemam vam što reći, kratka je bila obrana, razgovarali smo o njegovim osobnim prilikama, a onda o njegovom djelu”, rekao je odvjetnik.

“Nije izabrao odvjetnika, morao je dobiti po službenoj dužnosti, karta je pala na mene, ja profesionalno zastupam klijenta, sud će donijeti odluku”, rekao je.

On je, podsjetimo, u noći s petka na subotu u stanu u zagrebačkim Mlinovima ubio svoje troje djece. Pokušao je ubiti i sebe, ali je preživio te je do sinoć bio hospitaliziran.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.