Ilustracija/Srecko Niketic/PIXSELL

ODBILA LIJEČNIČKU POMOĆ, UMRLA SAT VREMENA POSLIJE: Lakša prometna nesreća u blizini Zadra postala fatalna! Žena preminula u nesvakidašnjim okolnostima

Autor: Daniel Radman

Lakša prometna nesreća, barem se tako činilo, dogodila se jučer (srijeda) u Ninskim Stanovima u blizini Zadra kad su se sudarila dva automobila kojima su upravljali 82-godišnjak i 70-godišnjak.

Stariji vozač pokušao je preteći mlađega, no prilikom pretjecanja došlo je do sudara, a vozilo kojim je upravljao 70-godišnjak izletjelo je van kolnika i udarilo u zid.

Hitna pomoć došla je na mjesto nesreće, a medicinskim pregledom utvrđeno je kako je 70-godišnjak dobio lakše ozljede je prevezen u zadarsku bolnicu, dok je njegova suvozačica, 74-godišnjakinja nakon pregleda odbila medicinsku pomoć.

Sat vremena poslije ženi je pozlilo

No, samo sat vremena poslije naglo joj je pozlilo pa je hitna ponovo intervenirala. Ipak, unatoč pruženoj medicinskoj pomoći žena je preminula.

O slučaju je obavješteno i Županijsko državno odvjetništvo u Zadru, priopćila je policija.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.