Foto: Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija

OD PONOĆI NOVE CIJENE! Vratio se diktat tržišta: Vozači bi mogli trljati ruke! Vladine uredbe više nema!

Autor: N.K

Kada su početkom listopada počele divljati cijene goriva, Vlada je uredbom zamrznula cijene goriva na 30 dana unutar kojih su trgovci mogli prodavati Eurosuper BS 95, Eurosuper BS 98 i Eurosuper BS 100 po cijeni od 11.10 kuna po litri, dok se za Eurodizel BS odredila maksimalna cijena od 11 kuna po litri.

Sada je uredba ukinuta, a od sutra nas prema neslužbenim informacijama portala cijenegoriva.info čekaju nove cijene na benzinskim crpkama.

Gorivo bi trebalo pojeftiniti, a nove cijene biti će na snazi od ponoći.

“Spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti jeftiniji za 16.5 kuna, prosječni spremnik dizela mogao bi biti jeftiniji za 6.5 kuna, a prosječni spremnik LPG-a mogao bi biti jeftiniji za 2 kune”, objavili su.

To bi značilo da će litra benzina od ponoći biti jeftinija u prosjeku oko 30 lipa, dizela oko 13 lipa i LPG-a oko 4 lipe.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.