Foto: Petar Glebov/PIXSELL, Ilustracija

OD JUTRA KRŠ I LOM! GUŽVE ZBOG NESREĆE! HAK upozorava na opasnost: ‘Prilagodite brzinu!’

Autor: N.K

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj, na čvoru Krapina u smjeru Macelja, vozi se jednim trakom, upozoravaju u ponedjeljak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

HAK također upozorava da je od danas pa do 15. travnja 2022. godine obvezna zimska oprema na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj.

Zbog olujnog vjetra autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom (DC3) kroz Gorski kotar.

Zbog vjetra na lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica i dionici Jadranske magistrale između Bakra i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Jak vjetar usporava promet i na dionici autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između južnog dijela tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su i odroni. Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

15. studenoga 8 do 16 sati bit će zatvorena DC213 u naselju Sarvaš, na raskrižju Osječke ulice i Ulice A.T. Ujevića.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.