OBRAT U PRIČI: Kolinda se srela sa ženom čiji su auto razbili busom, prepričala je razgovor! Ponudili joj zamjenski auto

Autor: Dnevno

Žena čiji je automobil u srijedu u Malom Bukovcu zakačio autobus u kojem se vozila predsjednica, danas se susrela s Kolindom Grabar-Kitarović prije njenog odlaska u Karlovac na predizborni skup. Sudeći po onome što je ispričala čini se da je oštećena žena ublažila stav prema predsjednici i kandidatkinji.

Za RTL je ispričala kako joj se predsjednica ”sto puta ispričala zbog nesreće” te da žali zbog svega što se dogodilo. Grabar-Kitarović joj je, kako je ispričala, rekla da bi sve napravila da se autobus zaustavi da je vidjela što se dogodilo no da uopće nije primijetila da je došlo do nesreće.

Također, predsjednica je oštećenoj vozačici spremna dati zamjenski auto ukoliko njezin ne bude odmah popravljen budući da joj treba za posao.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.