Foto: Goran Mehkek / CROPIX

OBRAČUN SE NASTAVLJA Jandroković odgovorio Raspudiću: Mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive sasvim drugo

Autor: Marijan Opacak

Predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković, u Saboru je, nakon prisege nove glavne državne odvjetnice, Zlate Hrvoj Šipek, odgovarao na pitanja novinara koja se tiču poteza uoči predizborne kampanje i njegove komunikacije s uzdanicom Mosta, Ninom Raspudićem.

“Više godina gospodin Raspudić predstavlja se hrvatskoj javnosti kao nezavisni komentator, kolumnist koristeći čak i javnu televiziju za iznošenje svojih stavova i pritom se lažno predstavlja da je nezavisni komentator. Sad se utvrdilo da on nije nezavisni komentator, nego politički agitator Mosta”, rekao je Jandroković.

Dodao je da se pokazalo da sve što je Raspudić napisao u proteklih pet godina nisu njegovi stavovi, koje iznosi kao objektivne i svoje, nego da se radi o riječima napisanim s ciljem difamacije njega (Jandrokovića op. a.) te manipulacija i neistina, “koje su često iznošene na gnjusan način”.

“Sad se pokazalo da ide u političku arenu, i prvo što čini – proziva baš mene. Iznenadio sam se na početku, ali kad sam vidio cijelu agendu, da to traje godinama, postavlja se pitanje njegove profesionalnosti i moralnosti”, rekao je Jandroković.

Upitan je li otišao predaleko spominjući intimne i obiteljske stvari, Jandroković je rekao da on ne zadire ni u čije intimne odnose.

“Kad dovodite u pitanje nečiji život, a ja nisam farizej, nisam licemjer, ja svoj politički život mogu isto tako obraniti u svom privatnom životu, a mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive sasvim drugo u svom privatnom životu”, rekao je Jandroković.

Podsjetimo, Nino Raspudić u ponedjeljak je, gostujući u N1 studiju uživo, Jandrokovića nazvao “umiljatim djetetom koje ima četiri političke majke”.




Raspudić odgovorio Jandrokoviću: Ako ja imam troje djece, on je milo dijete četiri političke mame

“Kaže gospodin Jandroković kako ima troje djece s jednom ženom, ja to respektiram i čestitam mu, ali za njega kao političara je važnija druga stvar, a to je da je on umiljato dijete četiri političke mame. Prva mama mu je bio Ivo Sanader kojem samo što nije sjedio u krilu, onda zabijanje noža u leđa pa dolazi Jadranka Kosor, treća mama mu je bio Tomislav Karamarko i sada mu je Plenković, a kada Plenković padne pokušat će naći i petu političku majku”, rekao je Raspudić za N1.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.