Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Davorin Visnjic/PIXSELL

OBRAČUN PLENKOVIĆA I RASPUDIĆA U REMETINCU! Sudar titana u podne: ‘Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja’

Autor: N.K

Premijer Andrej Plenković obrušio se u subotu na Ninu Raspudića iz Mosta zbog toga što je Hrvoja Zekanovića koji je u strastvenom govoru u Saboru pozvao ljude na cijepljenje i pritom prozvao desnu oporbu da manipulira ljudima i odvraća građane od cijepljenja, nazvao “žetonom HDZ-a”

Predsjednika Vlade to je silno razljutilo, pa je pozvao Raspudića da zajedno obiđu intenzivnu njegu i ljude na respiratoru.

“Pogledajte tog čovjeka, Raspudića, zovem ga nek u 15 sati dođe i idemo s Alemkom Markotić na covid-odjel da vidi kako izgledaju ljudi koji su sada na respiratoru. Cijela operacije je samo političkog karaktera. Stvar je čiste, zlonamjerne političke namjere”, dodao je.

Raspudić je ubrzo odgovorio premijeru pozvavši ga na sučeljavanje pred kamerama, a danas se ponovno oglasio pozvavši premijera Plenkovića na “obračun ispred Remetinca” dodavši kako će se tamo premijer osjećati kao kod kuće.

Njegovu Facebook objavu prenosimo u cijelosti.

“OBRAČUN U REMETINCU: Raspudić vs. Plenković, ponedjeljak, točno u podne

Jučer me predsjednik Vlade, mr. Andrej Plenković, iznenada pozvao da se u 15h sučelimo na covid-odjelu. Nisam se pojavio jer smatram neprimjerenim da se političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup.




Stoga ga na vrijeme, dan unaprijed, pozivam na sučeljavanje pred predstavnicima medija, i to džentlmenski, na HDZ-ovom domaćem terenu, ispred zatvora u Remetincu, u ponedjeljak, 13.12. točno u podne.

Osjećat će se kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion. Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja, kako g. Plenkovića tako i medija”, napisao je Raspudić, a nakon toga je medijima stigao poziv na konferenciju ispred Remetinca za slučaj da se premijer Plenković ne odazove na sučeljavanje.

“Pozivamo vas na konferenciju za novinare u ponedjeljak, 13. prosinca u 12 sati ispred zatvora Remetinec, ulica Luje Naletilića, koja će se održati u slučaju da se premijer Andrej Plenković ne pojavi na sučeljavanju sa saborskim zastupnikom Ninom Raspudićem, a ako premijer dođe, konferencija će se nastaviti nakon sučeljavanja”, stoji u priopćenju.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.