Varazdin, 180919. Na Zupanijskom sudu odrzalo se pripremno rociste u slucaju Smiljane Srnec koja je osumnjicena za ubojstvo sestre Jasmine Dominic u mjestu Palovec u Medjimurju. Na fotografiji: pravosudna policija dovodi Smiljanu Srnec na Zupanijski sud. Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Objavljen iskaz Martina Dominića o nestanku kćeri: Ovo baca sasvim novo svjetlo na ubojstvo Jasmine Dominić!

Autor: Dnevno

Nedjeljni Jutarnji u posjedu je iskaza Martina Dominića policiji 2005. o nestanku kćeri Jasmine Dominić, koji baca novo svjetlo na ubojstvo djevojke čije je tijelo pronađeno u škrinju u obiteljskoj kući u Palovcu.

“Jasmina me dvaput zvala u ljeto 2000. i rekla da ide na brod i u Francusku s dečkom. Dopustio sam joj” rekao je Martin Dominić.

Martin Dominić ni u jednom trenutku nije izrazio ni sumnju da bi druga kći, Smiljana, koja se u međuvremenu udala i postala majka, imala ikakve veze s Jasmininim nestankom. Policiji je predao isteklu Jasmininu osobnu iskaznicu, putovnicu i studentsku iskaznicu, koje su supruga i on pronašli kad su pospremali kćerinu sobu, piše Jutarnji list.

Policajcima nije rekao što je nagnalo njega i suprugu Katarinu na pospremanje sobe i jesu li se u njima budile sumnje kada su našli osobnu iskaznicu, putovnicu i studentsku iskaznicu kojoj je istekao rok važenja, donosi Jutarnji list.

Za Jasminino ubojstvo sudi se njenoj sestri Smiljani Srnec. U optužnici se navodi da je tijekom ljeta 2000. godine Srnec u obiteljskoj kući u Palovcu zadala sestri najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prijelome kostiju glave od kojih je preminula te da je tijelo potom sakrila u zamrzivač.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.