Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

OBERSNEL O SMJENI GENERACIJA U STRANCI: ‘U vrtiću će dosta teško biti tražiti rješenje za novog predsjednika SDP-a’

Autor: Ines Brežnjak

Nakon nedavnih oštrih verbalnih istupa prema vijećnici HDZ-a Ivoni Milinović, gradonačelnik Rijeke, SDP-ov Vojko Obersnel, gostovao je u programu N1 telvizije, prilikom kojeg je objasnio svoje izjave od prije nekoliko dana.

“Nemam što puno za objasniti. Nakon šest sati neprekidnog vrijeđanja, laganja i omalovažavanja, iznošenja neistine izgubio sam živce i reagirao pomalo neprimjereno”, rekao je Obersnel.

Obersnel je iskazao svoju podršku kandidaturi Peđi Grbinu za novog predsjednika SDP-a te je nadodao kako je Grbin pokazao svoje kvalitete kao ljevičar i socijaldemokrat. No, zanimljiv je odgovor Obersnel dao na upit reportera da komentira današnju izjavu v.d. predsjednika SDP-a Zlatka Komadine, kako je vrijeme za smjenu generacija u SDP-u odgovara:

“U vrtiću će dosta teško biti tražiti rješenje za novog predsjednika SDP-a, bar u ovim izborima u devetom mjesecu. Možda negdje za petnaestak godina da”, rekao je Obersnel.

Potvrdio je da se neće opet kandidirati za gradonačelnika Rijeke kao što je i obećao na izborima prije tri i pol godina.

KOMADINA OTKRIO DATUM: Evo kada će SDP raspisati unutarstranačke izbore!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.