Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX/Ilustracija

Obavijest vozačima: Ne krećite na put dok se ne stabilizira situacija na A4

Autor: Dražen Krajcar

U subotu ujutro oko 5,40 sati na autocesti A4 u smjeru Zagrebu između mjesta Jarek Bisaki i Podvorec, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je  prema prvim informacijama poginulo najmanje 12 osoba.

U svezi nesreće oglasili su se iz HAC-a.

“S obzirom da je zbog prometne nesreće dionica od Brezničkog Huma do Komina u smjeru Zagreba zatvorena za sav promet, zbog čega je otežano putovanje na ovoj dionici autoceste A4, molimo sve korisnike za razumijevanje. Sve žurne službe su na lokaciji te ulažu napore da se promet što prije pusti spomenutom dionicom autoceste.

Također molimo korisnike koji koriste autocestu A4 za putovanje prema Zagrebu, da ukoliko su u mogućnosti ne kreću na put dok se situacija na autocesti ne stabilizira, kako se ne bi stvarali zastoji i dodatne kolone vozila u prilazu naplatnim postajama te na samoj dionici”, poručuju iz HAC-a.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.