Foto: PUZ/Unsplash/Ilustracija

O NJIMA DVJEMA BRUJI CIJELI KRAJ! Djevojke čistile luksuznu vilu na osami, a onda su pronašle nešto što neće zaboraviti

Autor: L.B.

Iako je slučaj dviju djevojaka iz Konavala pored Dubrovnika, koje su zatražile medicinsku pomoć nakon što su pojele bombone, završio sretnim ishodom, o njemu ipak bruji cijeli kraj.

Naime, bomboni su se nalazili u jednoj atraktivnoj vili u Konavlima, koja se nalazi na osami, s fantastičnim pogledom na more. Jedna od djevojaka je tamo radila kao spremačica, a nakon što je pojela bombone, jako joj je pozlilo te je odvezena u dubrovačku bolnicu, budući je njezino zdravstveno stanje navodno bilo uznemiravajuće, piše Dubrovniknet.

Međutim, i druga ženska osoba koja je rodbinski vezana uz nju je, spletom okolnosti, također pojela bombone, nakon čega je i njoj pozlilo te je i ona potom zatražila medicinsku pomoć.

‘Bomboni’ predani policiji na vještačenje

Budući da se posumnjalo u to, kako navodi lokalni list, da uzrok njihovim tegobama leži najvjerojatnije u bombonima koje su konzumirale, bomboni su predani policiji na vještačenje.

Policija je, pak, bez iznošenja ikakvih detalja, potvrdila događaj lokalnom listu, ističući kako je istraga još u tijeku, kao i vještačenje.

No, iako priča zvuči poput početka scenarija nekog filma te je čak i humoristična, budući je imala sretan ishod, moglo je biti i više nego ozbiljno.

Nemili događaj, kako navodi Dubrovniknet, zbio se u jednoj kući za odmor, iznajmljenoj stranim državljanima, a nalazi se na osamljenom mjestu u jednom pitoresknom selu i iz nje puca predivan pogled na pučinu. Dvije ženske osobe navodno su lokalne sumještanke, rodbinski povezane.




Druga verzija priče

Cijeli događaj potvrđen je i u PU dubrovačko-neretvanskoj u kojoj traje istraga i čekaju se nalazi vještačenja koji bi trebali pokazati o kakvoj je vrsti droge bila riječ, a kada se završi, bit će poznato i malo više detalja o čitavom događaju.

Osim toga, postoji i još jedna verzija priče, koja se ne razlikuje u osnovnim činjenicama,

Jer u Konavlima, kako to obično biva, postoji i još jedna verzija priče, no ne razlikuje se u osnovnim činjenicama. Sve je isto, osim činjenice da su djevojke pojele neku supstancu koja je potaknula neželjeni ‘trip’.




 

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.