Foto: Ranko Suvar / CROPIX

NOŽEM NAPADNUTA PSIHIJATRICA: Poznatu doktoricu u Virovitici usred bijela dana probola pacijentica, napad je trajao pola sata

Autor: Dnevno.hr

Psihijatrica prim.mr.sc. Elvira Koić ozlijeđena je danas u svojoj ordinaciji u Virovitici kada je na nju nasrnula 37-godišnja pacijentica i ubola je nožem.

Doktorica je prevezena u Opću bolnicu Virovitica gdje joj je pružena medicinska pomoć, a srećom nije u životnoj opasnosti.

Pacijentica je uhićena, piše Večernji list.

Inače, Koić je psihijatrica koja je velik dio karijere posvetila radu s hrvatskim braniteljima oboljelima od PTSP-a.

Trenutno se ne zna razlog zbog kojeg ju je pacijentica napala, ali neslužbeno se doznaje kako je napad na psihijatricu trajao čak pola sata.

O napadu se oglasila i policijska uprava virovitičko-podravske županije.

“U subotu oko 17,15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanijela ozljede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno policijski službenici su uz uporabu sredstava prisile uhitili 37-godišnjakinju, te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja”, izvijestila je policija.




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.