FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

NOVI ZAPLET! Veliki preokret u aferi Agram, jedan od najbližih Bandićevih suradnika sve priznao: ‘Istina je da sam tražio od Bandića zapošljavanje Dijane Muhović’

Autor: Dnevno

Suđenje za “aferu Agram” ide dalje.

Zdenko Antunović, jedan od najbližih suradnika bivšeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i bivši tajnik zagrebačkog Sportskog saveza u ponedjeljak je u postupku u slučaju Agram priznao sva djela koja mu se optužnicom stavljaju na teret. Riječ je o zapošljavanju djelatnice Dijane Muhović te korištenju službenog automobila za odlazak njega i obitelji u Njemačku.

“Ja sam govorio ono u istrazi, a sada želim pojasniti neke stvari. I ono što ću sada reći je istina. Istina je da sam ja tražio od Bandića zapošljavanje Dijane Muhović, a on je nju od ranije znao nekoliko godina. Već je bila zaposlena u sustavu Holdinga. Tražio sam auto od Bandića da bi s obitelji išao na sastanak Društva hrvatsko-njemačkog prijateljstva. On mi je dao auto i išao sam na taj put. Mira Lacu nisam zvao oko toga. Žao mi je zbog svega toga i spreman sam nadoknaditi štetu od 2047 kuna i 42 lipe”, rekao je Antunović.

Pristao na štetu

Iz Uskok-a su rekli kako je šteta veća za još 300 kuna te da Antunović treba nadoknaditi 2369 kuna na što je on pristao. Nakon toga nitko za Antunovića nije imao pitanja, ni branitelji, ni USKOK, ni sud te je Antunović napustio sudnicu.

Podsjećamo, na ranijem ispitivanju tijekom iskaza Antunović je poricao djela koja mu se stavljaju na teret.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.