Foto. Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL

NOVI NESTANAK, KREĆE INTENZIVNA POTRAGA U HRVATSKOJ! Majka djevojčice preklinje u očaju: ‘Anđele fališ nam, vrati se, molim te’

Autor: N.K

Potraga za 16-godišnjom Lanom Vučak traje već sedam dana. Prema informacijama s Nestali.hr, djevojka je nestala u Ivanovcu, policija je krenula u intenzivnu potragu.

Djevojka se samovoljno udaljila iz udomiteljske obitelji kod koje je boravila u mjestu Ivanovac. Kad je zadnji put viđena u središtu Osijeka 14. siječnja oko 18.30 sati, Lana je bila odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, roza tenisice, plave traperice te je na leđima imala crni ruksak, a visoka je 160 centimetara, tamnoplave je kose i smeđih očiju, stoji u opisu na Nestali.hr.

O njenom nestanku oglasila se majka na Facebooku i uputila očajni apel.

“Anđele, fališ nam, vrati se, molim te. Znam da i mi tebi falimo… Molim te, javi se. Znaš da možemo razgovarati o svemu. Ti si mi bila utjeha najveća, najbolje si me znala oraspoložiti”, poručila je njezina majka na Facebooku.

Otkrila je i kako je djevojci mobitel ugašen od dana kada je nestala.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Foto: Nestali.hr




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.