Foto: Antonio Pejsa/PIXSELL/Ilustracija

Novi detalji suludog napada na djelatnike HEP-a, Bujica tvrdi: Bombu je bacio bivši pripadnik paravojnih velikosrpskih postrojbi!

Autor: Daniel Radman

Prema posljednim informacijama iz Pakraca, u suludom napadu na djelatnike HEP-a na koje je 71-godišnjak bacio bombu teško su ozlijeđene dvije osobe, dok se treća bori za život.

“Dva su stabilno, treći je životno ugrožen. Jedan ima ozljede od šrapnela po cijelom tijelu, drugi u području abdomena. Treći ima višestruke ozljede”, rekla je za dnevnik.hr ravnateljica pakračke bolnice Marina Major.

Na službenoj stranici Velimira Bujanca objavljen je i identitet počinitelja.

Prema tvrdnjama Bujice, napadač je 71-godišnji M.A., bivši pripadnik paravojnih velikosrpskih postrojbi, koji je sudjelovao u oružanoj pobuni protiv Republike Hrvatske.

“Informaciju je redakciji potvrdilo nekoliko međusobno neovisnih izvora iz policije i braniteljskih redova”, navodi Bujica.

Službenu potvrdu pokušali smo dobiti i od požeške policije, no u ovim trenucima nisu nam mogli otkriti ime počinitelja.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.