Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NOVI DETALJI KOBNE NOĆI: Nakon što je Bandiću pozlilo nije pozvana Hitna nego njegov poznanik?

Autor: Dnevno

Kako smo ranije pisali, prerano preminuli zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u trenutku smrti bio na adresi na kojoj se nalazi stan njegove bliske suradnice Natalije Price.

Sada na svjetlo dana izlaze nove informacije o kobnoj noći. Nakon što je Bandiću pozlilo nije odmah pozvana Hitna pomoć, što bi bilo logičan potez. Umjesto toga pozvan je ravnatelj zagrebačkog Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Žarko Rašić, doznaje 24sata.

Rašić je onda nazvao dispečerski centar da upute vozila Hitne pomoći. Dodajmo i da je Nastavni zavod pod direktnom ingerencijom Grada Zagreba.

“Već smo imali slučajeva da nazovu direktno mene, zamjenicu, predstojnika nekog ureda. Takvih poziva zna biti četiri-pet dnevno. Nije to bio nikakav posebni tretman. Zovu nas direktno i za građane, ali i za ljude na položajima. Nije to ništa neubičajeno”, rekao je Rašić za 24sata.

Podsjetimo, Bandićev suradnik, pulmolog Gzim Redžepi, rekao je nakon njegove smrti kako ga je reanimirao te noći te da je on osobno zvao Hitnu pomoć i da su brzo došli.

To baca i dodatnu sumnju na službenu verziju koju je ispričao Redžepi da su samo on i gradonačelnik bili kod poduzetnika Sergija Ivanovića. Ivanović je medijima rekao da je gradonačelnik preminuo u njegovoj kući.

Međutim, otkriveno je da u istom kvartu, stan na korištenju ima Natalija Prica, Bandićeva suradnica. Ona je koristila stan od 81,5 kvadrata na adresi I. Vidovčica 24 koji glasi na Maju Čuljak. Susjedi su potvrdili da je tamo prebivala Prica od ljeta prošle godine. Maja Čuljak i Sergije Ivanović su u prisnim odnosima, a veže ih i partnerstvo u tvrtki.




Iz Hitne i dalje ne žele potvrditi na koju su točno adresu pozvani.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.