Foto: Jakov Prkic / CROPIX

NOGOMET SPOJIO NESPOJIVE! Milanović s HDZ-ovcima uživao u utakmici, Božinović se ogrnuo šalom

Autor: I.G.

U subotu navečer održava se utakmica skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. na Poljudu, između reprezentacija Hrvatske i Walesa.

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, bio je među gledateljima na rasprodanom stadionu.

Sjedio je s dva HDZ-ova ministra, ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem, a na tribinama su bili i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, te ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Nažalost, na samom kraju utkamice Wales je izjednačio na Poljudu.

U prvom poluvremenu utakmice Hrvatska je bila dominantna i stvarala brojne prilike za gol. Iako je čuvar mreže Velšana Danny Ward obranio dva opasna šuta, nije uspio obraniti odličan udarac Andreja Kramarića s ruba kaznenog prostora u 28. minuti.

Nakon toga, otpor Velšana je pao, a pune tribine su proslavile vodstvo Hrvatske, unatoč tome što im je prethodno jedan gol bio poništen.

Kramarić je krasnim potezom pokazao što zna. To mu je 23. gol otkako igra za Hrvatsku, u 82. nastupu, a bio je izrazito vrijedan dok se lomio otpor protivnika kojeg je na startu utakmice držao Ward svojim obranama.




 

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.