Foto: Marin Tironi/PIXSELL

‘NISAM GA UBIO, SAM JE PAO NA NOŽ’ Novi detalji ubojstva na Knežiji, policija ima drugu teoriju

Autor: Dnevno.hr

Policijska uprava zagrebačka je izvijestila da je u nedjelju oko 5.20 sati, u Prozorskoj ulici na zagrebačkoj Knežiji u napuštenoj kući pronađeno tijelo muškarca s vidljivom ozljedom.

Kako se čini, policija je zaista brzo riješila slučaj, a isplivali su novi detalji.

Naime, čini se da je svađa, kojoj je kumovao i alkohol, izgledan motiv ubojstva 54-godišnjega Alena B.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je policija dovršila kriminalističko istraživanje, a za ubojstvo sumnjiče Marka K., poznanika ubijenog s kojim je kobne večeri pio.

Osumnjičeni je navodno potvrdio da su u jednom trenutku otišli do kioska po još pića te se vratili u napuštenu kuću i nastavili piti. No, tvrdi i da ga nije ubio, već da je nesretni Alen sam pao na nož.

No, policija sumnja da su se posvađali, što je rezultiralo ubojstvom. U priču Marka K. posumnjali su jer je Alen B. imao dvije ubodne rane u prsa, što priču da je sam pao na nož čini neuvjerljivom.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.