Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

NIJE TREBALO DUGO ČEKATI: Stigla prva prijava za KRIMINAL u obnovi nakon potresa, izvučeno milijun i pol kuna! Vanđelić otkrio o čemu se radi

Autor: M.P.

Nije trebalo dugo čekati, Fond za obnovu Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije podnio je tužiteljstvu prvu prijavu za kriminal u obnovi, odnosno za zloupotrebu.

Kako navode, radi se o iznosu od oko milijun i pol kuna.

Direktor Fonda Damir Vanđelić nije želio govoriti o detaljima istrage.

“Radi se o zloupotrebi tijekom radova hitnih intervencija nakon potresa, a imamo i jedan slučaj sprečavanja nastanka štete. Fond će posebnu pozornost posvetiti pokušajima bilo kakvih zloupotreba ili manipulacija. Stoga smo uveli i posebnu mogućnost da nam građani prijavljuju sve eventualne sumnje na zloupotrebe i manipulacije”, rekao je za Jutarnji list.

Vanđelić će danas u deset sati na konferenciji za medije predstaviti dosadašnje aktivnosti i troškove Fonda za obnovu, a očekuje se da bi tada mogao opširnije komentirati ovaj slučaj.

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.