Foto: Tom Dubravec/CROPIX

NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA MIRU BULJA NA ALKI! Htio pozdraviti državni vrh, a onda hladan tuš pred svima: Plenković i ministri dali do znanja što misle o prijemu

Autor: N.K

U nedjelju se održava 307. Sinjska alka, a domaćin je gradonačelnik Sinja Miro Bulj.

On je poželio dobrodošlicu svim gostima, a organizirao je i prijem na koji je pozvan i državni vrh.

Međutim, nitko se nije pojavio osim predsjednika Zorana Milanovića. Na tu činjenicu osvrnuo se i sam Bulj i nazvao to “zaobilaženjem legalno izabrane lokalne vlasti od premijera i bilo koga drugog”.

Naime, u 11 sati je održan prijam za prijatelje Sinja na kojoj nije bilo državnih dužnosnika iako su bili pozvani.

“Očito im je bitnija stranačka iskaznica”

“To je poruka od njih i što su i tko su. To su diktatorski maniri i čisto politikanstvo. Mislim da je gradonačelnik legalno izabran, bilo koji. Očito im je bitnija stranačka iskaznica nego volja naroda”, rekao je Bulj navodeći kako je sve državne dužnosnike pozvao u Sinj.

“Svi su dobrodošli. To je velika stvar za naš grad i identitet. Nikako se ne mogu složiti s tim da se Sinj zaobilazi od strane ministara i premijera. Meni je interes da ovaj grad zaživi”, rekao je Bulj.

Jedino Milanović došao kod Bulja

“Predsjednik Milanović je jedini dužnosnik koji se najavio da dolazi i došao prvo kod gradonačelnika. Nitko se drugi nije najavio da razgovaramo o problemima kojih u Sinju ima bezbroj, pogotovo projekata koji su bitni za razvoj ovog kraja”, dodao je Bulj.




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.