Photo: Patrik Macek/PIXSELL

NEKA TOMAŠEVIĆ DOĐE K NAMA! Tajni SDP-ov plan: Klisović ima samo jedan cilj

Autor: Iva Međugorac

Iako rijetko tko u zagrebačkom SDP-u može pronaći zamjerke na račun njihova kandidata za gradonačelnika Zagreba Joška Klisovića, atmosfera u najvećoj oporbenoj stranci miljama je daleko od idealne. Pripreme za svibanjske lokalne izbore probudile su stare nemire u redovima Peđe Grbina, a raspuštanje organizacije i obračuni s Gordanom Marasom, pa i vukovarskim kolegom Željkom Sabom dodatno je usijalo atmosferu.

”Klisović je dobro rješenje za stranku čisto radi toga da se na izborima u Zagrebu ne izblamiramo, iako u njegovoj karijeri nema mrlja pitanje je koliko on može povući i u kojoj mjeri može ugroziti Bandića, mi nismo baš previše optimistični, osim toga Mirela Holy već je napravila gaf s dotepencima priskrbljujući glasove Milanu Bandiću”, komentira naš sugovornik iz najveće oporbene stranke te napominje kako se Klisović ozbiljno angažirao oko svoje kampanje te da mu je cilj formirati kvalitetnu, snažnu listu za nadolazeće izbore.

”Nama je lista ključna, sve i da Tomasović postane gradonačelnik, mi moramo raditi na tome da se pila okrene u našu korist i da on bez SDP-a ne mogne vladati pa neka nam onda dođe na pregovore kao što smo mi dolazili njemu kad nas je otpilio”, komentira naš sugovornik nadalje te konstatira kako osvajanje Skupštine mora biti ključ partijske borbe za Zagreb.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.