Ilustracija/Pixabay

‘NEKA NAM NJEGOVA PATNJA BUDE POUKA’ Dečka (20) isprebijali do smrti na rođendanu, bolan je rastanak: ‘Voljeli su ga svi, plijenio je osmijehom, očima’

Autor: Dnevno.hr

Preko dvjesto ljudi stiglo je u petak na groblje Orlovača kod Beograda na ispraćaj mladića (20) koji je preminuo nakon premlaćivanja u jednom beogradskom restoranu.

Na sprovodu se okupilo mnogo ožalošćenih mladih koji su slomljeni zbog nestanka svojeg dobrog prijatelja i rođaka.

Iz kapelice iz koje su izašli uplakani prijatelji i rodbina mladića kojeg je mučki ubio mladić (21) odjekivao je je krik slomljene majke.

“Časni oče, braćo i sestre, djeco naša. Patrijarh srpski Sveti Pavle ostavio nam je zavjet da uvijek budemo ljudi. Nažalost, u svakom narodu život dokazuje da i ovdje ima neljudi. Jedna ili više njih su oduzele pravo na život. Kao dijete prerano je ostao bez oca, bez očinske podrške života. Njegova majka ostala je sama na vjetrometini života s dvoje djece. Kao samohrana majka uspjela je odgojiti svoju djecu. Izrastao je u odgovornog, vrijednog, moralnog, poštenog, časnog, uzornog momka.

Voljeli su ga i poštovali prijatelji, kolege na poslu, susjedstvo i voljele su ga djevojke. Plijenio je osmijehom, očima. Neka nam njegova patnja bude pouka da svaki dan razmišljamo što nam je činiti, ali samo za dobro. Ne postoje riječi kojima bi se utješila majka koja je izgubila prvorođeno dijete. Svaki čovjek živi dok se o njemu priča. Naše, naše srce, živjet će kroz nezaboravnu ljubav njegove majke, njegove sestre i njezinih budućih potomaka, njegovih prijatelja, kolega i susjedstva”, rekao je u svom govoru obiteljski prijatelj.

Podsjećamo, stravična tučnjava dogodila se 29. siječnja u jednom restoranu, tijekom proslave rođendana.

Mladić (21) je optužen da je kobnog dana brutalno pretukao još jednog mladića koji je od teških ozljeda pao u komu.




Bio je u društvu sa još trojicom mladića. Prvo su ga ugurali u WC i tukli do besvijesti. Tukli su ga stolicom, udarali rukama i nogama. Uspio je pobjeći u hodnik kafića, no ipak su ga prebili.

Mladić je s teškim tjelesnim povredama prevezen u bolnicu, a nakon 14 dana, koliko je proveo u komi, podlegao je povredama.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.