fbpx

NEĆAK ŽUPANA MILINOVIĆA OPET DIVLJAO U BOLNICI! Stigle fotografije štete, razvaljena vrata! Po hitnom postupku izbačen iz stranke

Autor: Valneo Kosić

Dragan Jakovljević zvani Drajs, nećak župana Ličko-senjske županije i član stranke LiPO demolirao je jutros  prostoriju na Odjelu za radiologiju u Općoj bolnici Gospić gdje je i zaposlen, a to mu ne bi bio prvi put da je uhvaćen kako divlja na svojem radnom mjestu. U međuvremenu nam je župan Milinović javio kako je Jakovljević izbačen iz stranke.

Policijska uprava ličko-senjska potvrdila nam je da su doista jutros u 7,45 sati zaprimili informaciju da je u Općoj bolnici Gospić, “u prostoriji radiologije došlo do oštećenja aparata i dokumentacije”. Iz policije javljaju kako je očevid u tijeku te da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Darko Milinović ga je izbacio iz stranke.

Za komentar smo zamolili i župana Darka Milinovića koji je od 1998. do 2002. bio ravnatelj iste bolnice, a čiji je nećak Dragan Jakovljević ujedno i član stranke LiPO. Milinović je čini se bio već upoznat s nemilim događajem, ali u tom trenutku nije znao što je njegov nećak točno učinio.

Milinović je poručio kako je  Jakovljević punoljetna osoba i da treba odgovarati za svoje postupke.

Na pitanje hoće li gospodin Jakovljević biti sankcioniran unutar stranke, Milinović je ponovio kako je to čovjek od preko 30 godina te da treba odgovarati za svoje postupke. Ubrzo nakon toga, Milinović nam je javio kako je Jakovljević izbačen iz stranke, a ubrzo je uslijedilo i priopćenje iz stranke.

“Stranka LiPO je na hitnoj sjednici predsjedništva, zbog rušenja ugleda stranke i nemilih događaja, izbacila iz stranke Dragana Jakovljevića. Takvim pojedincima koji ruše ne samo ugled stranke već i bolnice nije mjesto u političkom javnom prostoru i nitko nema pravo, ma kako se on zvao, na bilo koji način ugroziti pobjednički politički put stranke LiPO”, stoji u priopćenju stranke.

2010. godine pijan divljao u istoj bolnici
Inače, kako navode i sami zaposlenici bolnice koji su cijeli slučaj prijavili, ovo nije prvi incident unutar bolnice u Gospiću.

Tako je 2010. godine kamera Nove TV objavila snimku na kojoj Dragan Jakovljević, nećak tadašnjeg ministra zdravstva Darka Milinovića pijan divlja po gospićkoj bolnici.

Prema snimci Jakovljević, zaposlenik bolnice, i nekoliko prijatelja, urlaju po bolnici, penju se po zidovima, skidaju goli, razbijaju radijatore te čak maltretiraju i liječnika koji ih bespomoćno promatra.

Kod liječnika su upali umotani u plahte i kute, pa urlali: “Doktore, prepišite nam nešto, mi smo pijani!” Liječnik ih je samo šutke promatrao i nije ih ni pokušao smiriti.
Reakcija iz bolnice

Jakovljević je tada dobio samo ukor ravnateljice, a što će biti sa ovim slučajem pokušali smo saznati od aktualne ravnateljice Sandre Čubelić.

“Naravno da sam kao ravnateljica Opće bolnice Gospić upoznata s incidentom na Odjelu radiologije počinjenog od strane Dragana Jakovljevića. Poduzeli smo potrebne mjere obavještavanjem nadležnih institucija kao i provođenje unutarnjeg nadzora, te će po utvrđivanju svih okolnosti navedeni djelatnik bit primjereno sankcioniran. Ipak moram napomenuti da se radi manjoj materijalnoj šteti, te da pacijenti nisu u niti jednom trenutku bili ugroženi niti zakinuti za uslugu”, rekla je ravnateljica Sandra Čubelić.

Šteta

Prema fotografijama s kojima raspolažemo, osim “aparata i dokumenata”, oštećen je i inventar bolnice. Vidi se i kako su vrata očigledno razvaljena budući da je okvir pukao. Posvuda su razbacani papiri i CD-i.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.