Foto: Tom Dubravec / CROPIX

NE DAJU MATEJU DA POČIVA U MIRU! Sramotan čin, tata Nenad izbezumljen upozorio: ‘Molim vas da poštujete bol obitelji’

Autor: L.B.

Iako je priča o Mateju Perišu njegovim pronalaskom i sprovodom nakon 4 i pol mjeseca od nestanka u noći s 30. na 31. prosinca u Beogradu završena, za neke očito nije, a na posljednje je reagirao i Nenad Periš.

Naime, na društvenim se mrežama pojavio lažni profil sestre Mateja Periša, Andree Periš, na kojem su se pojavljivale različite informacije iz života tragično preminulog Splićanina.

Nenad Periš, Matejev otac, oglasio se nakon pojavljivanja lažnog profila i zamolio sve da poštuju bol obitelji.

‘Stvaranje lažnog identiteta ne pokazuje poštovanje pokojnog’

“Uistinu mi nije jasno da netko možda iz potpuno bezazlenih pobuda Mateja naziva bratom. Molim one koji se predstavljaju kao Matejeva obitelj da se zbog svih onih koji za Matejem plaču i žale, zajedno s nama njegovim najbližima, suzdrže od takvog predstavljanja, odnosno slanja javnosti takvih poruka. U svakom slučaju, stvaranje lažnog identiteta i povezivanje s osobom koja više nije ovdje na Zemlji ne pokazuje poštovanje pokojnog. Hvala na razumjevanju u ime Matejeve obitelji”, rekao je Nenad Periš.

Podsjetimo, nakon što je tijelo Mateja Periša pronađeno u blizini Pančevačkog mosta, iz Beograda je ispraćen u Split gdje je i pokopan, a njegov otac se nakon sahrane obratio javnosti riječima:

“Sahranili smo našeg Mateja dostojanstveno. Njegova duša je na svom mjestu, a ostaci blizu nas. Ispratili su ga njegovi najbliži. Obitelj i prijatelji, samo ljudi koje znamo”, rekao je Nenad Periš.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.