Foto: Guliver/ Aleksey Nikolskyi

NAŠAO SI JE DRUŠTVO, PUTIN U ZAGRLJAJU S VELIKOM SILOM! Ruski vođa pisao omraženom ‘tlačitelju naroda’: Proširit će odnose, pričaju o stabilnosti i sigurnosti

Autor: N.K

Ruski predsjednik Vladimir Putin u pismu sjevernokorejskom čelniku Kim Jong Unu povodom Dana oslobođenja Sjeverne Koreje napisao je da će Rusija i Sjeverna Koreja proširiti bilateralne odnose, izvijestili su u ponedjeljak državni mediji Pjongjanga.

U pismu Kimu za Dan oslobođenja Sjeverne Koreje, Putin je rekao da će Rusija i Sjeverna Koreja “zajedničkim naporima proširiti sveobuhvatne i konstruktivne bilateralne odnose”.

Putin je cijenio i da bi bliže veze bile u interesu obiju zemalja, te da bi pomogle u jačanju sigurnosti i stabilnosti Korejskog poluotoka i regije sjeveroistočne Azije, objavila je sjevernokorejska novinska agencija KCNA.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.