Screesnshot/Facebook

NAORUŽAN LUTAO CENTROM GRADA: U žrtve ispalio 37 metaka pa automatsko oružje bacio u kontejner!

Autor: A.K.

Suđenje Filipu Zavadlavu (25) počinje u srijedu u 9 sati ispitivanjem prvih svjedoka, među kojima su i oštećeni – roditelji ubijenih mladića! Glavna rasprava u postupku protiv Zavadlava, koji je optužen za trostruko teško ubojstvo te općeopasnu radnju i nedopušteno držanje oružja, održat će se u velikoj sudnici splitske Palače pravde, pod predsjedanjem sutkinje Višnje Strinić.

“Zavadlav se tereti da je ‘iz bezobzirne osvete’ likvidirao Marina Bobana (25), Juricu Torlaka (38) te Marina Ožića Paića (25) tijekom subotnjeg popodneva početkom ove godine u Velom Varošu”, prenose 24sata.

“Mjere sigurnosti su gotovo nezabilježene, iako je na Županijskom sudu u Splitu tijekom godina održan velik broj ‘visokorizičnih’ postupaka“, dodaju.

Zavadlav će iz policije u Gospiću u njihovoj pratnji na suđenje stići najmanje sat vremena prije početka. Svoje iskaze u srijedu bi pred sudskim vijećem trebali dati roditelji ubijenih, kao i vozač Hyundai Matrixa, propucan automatskim oružjem.

Očevici krvoprolića i nekoliko drugih svjedoka svoje bi iskaze trebali dati u četvrtak. Podsjećamo, Filip Zavadlav je u svoje žrtve ispalio ukupno 37 metaka iz kalašnjikova, a zatim oružje na putu kući odbacio u kontejner.

ZAVADLAV PONOVNO U SPLITU! Pola godine nakon masakra stigao na sud: Osvetnik se zadržao vrlo kratko!




ISPOVIJEST ČASNE koju je Zavadlav molio za pomoć: Više puta joj je izgovorio istu rečenicu, ali nije ju shvaćala




Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.