Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

NALAZ JE NEGATIVAN: Ministar Malenica ozdravio, sutra napušta samoizolaciju!

Autor: Hina

Nakon što je zbog zaraze koronavirusom dva tjedna proveo u samoizolaciji, a nakon ponovljenog testiranja koje se pokazalo negativnim, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica sutra napušta samoizolaciju, priopćilo je u ponedjeljak njegovo ministarstvo.

“Ministar pravosuđa i uprave dr.sc. Ivan Malenica, nakon dvotjedne samoizolacije, ponovno je obavio testiranje na COVID-19/Sars-CoV2 koje je pokazalo da je negativan na koronavirus. Slijedom toga, ministar Malenica od sutra više nije u samoizolaciji“, ističu u Ministarstvu.

Napominju da je ministar imao blage simptome zaraze te je tijekom samoizolacije obavljao radne obveze.

Inače, Ministarstvo je 21. srpnja obavijestilo da je Malenica pozitivan na koronavirus, da se osjeća dobro i nalazi u samoizolaciji.

Istoga dana ministar je obavio testiranje na Covid-19, a rezultati testa pokazali su da je pozitivan na taj virus.

Iz njegova ministarstva tada su priopćili i da je Malenica dobrog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom zaraze, ali je dan ranije osjetio simptome bolesti te se odlučio testirati.

U priopćenju su naveli i da će Malenica svoje obaveze nastaviti obavljati iz samoizolacije, a s članovima Vlade posljednji put je kontaktirao četiri dana ranije no što je osjetio simptome bolesti.




Samoizolacija je određena i njegovom osobnom vozaču, a epidemiolozima su dani podaci o bliskim kontaktima ministra u posljednjih 48 sati. Među njima nisu bili djelatnici Ministarstva.

Medvedu drago što će u Kninu biti cijela Vlada: ‘To je snažna poruka koja poziva sve na jedinstven pristup’




Panika u SAD-u: U novoj smo fazi. Ono što danas vidimo razlikuje se od ožujka i travnja!

RUSIJA ĆE OD LISTOPADA MASOVNO CIJEPITI STANOVNIKE Cjepivo prošlo klinička istraživanja

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.