Screenshot/Twitter

‘NAKON MLATARALA I GLUPARALA’ SRPSKI MINISTAR OPET UDARA PO MILANOVIĆU: ‘Spada među najgluplje hrvatske političare’

Autor: M.P.

Ministar unutarnjih poslova Srbije, Aleksandar Vulin, izjavio je da predsjednik Zoran Milanović spada u ‘najgluplje hrvatske političare’.

“U Hrvatskoj se političari dijele na otvorene i prikrivene ustaše. Kada je ne znajući da ga snimaju na sastanku s takozvanim braniteljima ponosno priznao svoje ustaške korijene, Milanović je dokazao da pripada prikrivenim sljedbenicima ustaškog pokreta. Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao zatvoriti granice prema Srbiji i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića“, naveo je Vulin u priopćenju.

Podsjetimo, predsjednik Milanović je u New Yorku poručio da Srbija nema snažnu namjeru da uđe u Europsku uniju, smatrajući da je prepreka to što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić bio jedan od ‘najistaknutijih ratnih huškača 90-ih’.

Već vrijeđao Milanovića, jednom zbog Đukanovića, drugi put zbog Tesle

Ovo nije prvi put da se Vulin obračunava s Milanovićem prilično grubim rječnikom. Tako je na izjave hrvatskog predsjednika nakon susreta s kolegom iz Crne Gore, Milom Đukanovićem jednog nazvao ‘mlataralom’, a drugog ‘gluparalom’.

“Kada se nađu Milanović i Ðukanović, znamo da će Srbi biti krivi zbog nečega, a Vučić napadnut zbog bilo čega, tako je to kada se nađu mlataralo i lupetalo. Toliko kompleksa na jednom mjestu nije dugo viđeno, pa i nisu imali ništa drugo nego da komentiraju izjave Aleksandra Vučića koje nikada nije dao”, rekao je Vulin.

Ministar unutarnjih poslova Srbije provokacijom se uključio i u raspravu s hrvatskim dužnosnicima oko stavljanja lika Nikole Tesle na hrvatsku kovanicu eura. Ranije je Milanović na poruke iz susjedstva da je Tesla Srbin, rekao da je “Tesla proveo manje vremena u Srbiji nego ja u Oklaju”.




“Tesla bi 92′ bio ubijen u Smiljanima, jer ih je tamo ubijeno 91”, rekao je Vulin te dodao kako Hrvati sada Teslu stavljaju na kovanice i predstavljaju ga Hrvatom i Amerikancem, a “tijekom rata su mu rušili spomenike jer su ga smatrali Srbinom”.

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.