Foto: Darko Tomas / CROPIX

RUŽA TOMAŠIĆ VRAĆA SE HRVATSKOJ POLITICI: Nakon Europskog parlamenta na izbore izlazi na listi Domovinskog pokreta

Autor: I.Br.

Plenković i njegov HDZ našli su se danas u nezavidnoj situaciji. Naime, nakon što je tjednik Nacional objavio priču o tajnom memorandumu između Ine, JANAF-a i Ministarstva zaštite okoliša i energetike, u javnom su prostoru odjeknule burne reakcije. Plenkoviću se na teret stavlja potkopavanje nacionalnih interesa, što mu nikako ne ide u korist pred parlamentarne izbore na koje izlazimo u srpnju.

Situaciju koja bi lako mogla okrenuti karte komentirala je i naša najpoznatija europarlamentarka Ruža Tomašić.

“Svatko tko radi protiv nacionalnih interesa treba biti kažnjen“, kazala je Tomašić pa nadodala da najvjerojatnije neće biti kažnjeni kako zakon nalaže, no pravda bi ih mogla stići po drugoj liniji.

“Nadam se da će ih zbog toga kazniti birači na parlamentarnim izborima“, komentirala je Tomašić za naš portal.

Nakon uspješnog boravka u Europskom parlamentu, Tomašić je potvrdila i službeni datum napuštanja europske politike. Kako je kazala, parlament napušta 31.lipnja 2021. godine. zastupnicu smo pitali hoćemo li je nakon toga vidjeti u hrvatskoj politici.

“Vidjet ćemo što će birači odlučiti”, kazala nam je znakovito gospođa Tomašić, potvrdivši nam da na izbore izlazi na listi Domovinskog pokreta u X.izbornoj jedinici.

PROCURILI DETALJI: Plenković poručio da se na Ćorića diže lažna hajka, Ina i JANAF u međuvremenu otkrili sporni tekst memoranduma




 

 




Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.