FOTO: PIXSELL / Facebook

NAJOPASNIJI HDZ-ovci NALAZE SE U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI: Na lokalne izbore šalju karatiste koji su nosioci crnih pojasa!

Autor: Ines Brežnjak

Lokalni izbori u političku su arenu doveli mnoga zanimljiva imena, a jedno takvo svakako je i kandidat za zamjenika gradonačelnika Varaždina iz redova HDZ-a. Naime, HDZ je nedavno predstavio čovjeka koji ulazi u utrku za prvog čovjeka Varaždina, a radi se o Alenu Runcu, istaknutom članu stranke, predsjedniku Županijske skupštine Varaždinske županije, direktoru tvrtke Parkovi te predsjedniku Zajednice sportova Grada Varaždina.

Runac pak je danas potvrdio nagađanja o svojem zamjeniku te je i službeno objavio da će to biti Enes Garibović. Riječ je o diplomantu Fakulteta elektrotehnike i računarstva na Sveučilištu u Zagrebu s titulom magistra inženjera elektrotehnike i informacijske tehnologije, dobitniku Rektorove nagrade i Rektorovog priznanja.

No, mladi Garibović dobro je poznat i sportskoj javnosti. Naime, on je seniorski reprezentativac Hrvatske u karateu i vrhunski sportaš 1. kategorije Republike Hrvatske. Šest je godina zaredom proglašen najboljim sportašem grada Varaždina.

Zanimljivo je da Garibović nije jedini koji posjeduje crni pojas, a naći će se na svibanjskim lokalnim izborima negdje u Varaždinskoj županiji.

Vlasnik još jednog crnog pojasa u karateu je i saborski zastupnik i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač, koji također dolazi iz kvote HDZ-a.

Jenkač je na parlamentarnim izborima u saborske klube ušao sa zadnje, 14. pozicije na listi. Omiljen među svojim građanima u Novom Marofu, široj je javnosti postao simpatičan sa svojom kampanjom ‘Ste čuli za Jenkača?’, koja ga je, najzad, dovela i do saborskih klupa.

Jenčak je dugi niz godina u karateu te je osnivač, voditelj i predsjednik Shito Ryu Karate Do kluba “Okinawa” iz Novog Marofa.




I dok novomarofski gradonačelnik uspješno pliva političkim vodama, mladi Garibović tek treba vidjeti što je politika i kako zaplivati tim vodama. Nema sumnje da će mu u tome pomoći i Runac koji ga je odabrao za svog zamjenika, ali i kompletni vrh gradskog HDZ-a.

Bez obzira na politiku, u ovoj je priči jedna stvar sigurna, a to je da su najopasniji HDZ-ovci očigledno u Varaždinskoj županiji; jer ipak se ne može svatko pohvaliti tim famoznim i opakim crnim pojasom




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.