ilustracija

NAJBOLJI LIJEK PROTIV STRAHA OD LETENJA Upoznajte LiLou!

Autor: Dnevno

Svinje možda ne mogu letjeti no, terapijski prasac LiLou, želi barem malo olakšati putovanje putnicima koji imaju strah od letenja zrakoplovom.

Petogodišnja svinja i njezina vlasnica Tatyana Danilova, dio su jedinice zračne luke San Francisco, koja spaja terapijske životinje s putnicima koji strahuju od letenja.

S kapetanskom kapom na glavi i crveno nalakiranim noktima LiLou prolazi kroz metal detektore i juri prema dijelu zračne luke za odlazak putnika. Tamo pozira za selfije, njuška i zabavlja putnike uz glazbu. “Ljudima je drago da im nešto skrene misli s putovanja bez obzira na to putuju li na odmor ili lete poslovno”, kaže Danilova. “Svi su veseli i na trenutak zastanu i nasmiju se i kažu “to je odlično.’”

Kad ne zabavlja putnike u zračnoj luci LiLou živi s Danilovom u njezinu stanu u San Franciscu, gdje jede povrće i bjelačnevine, spava u vlastitom krevetu i šeta naseljem. Danilova kaže da se LiLou voli družiti s ljudima, ali ne voli da joj itko prilazi s leđa.

Reuters

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.