Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

NADAN VIDOŠEVIĆ IZNOSI SVOJU OBRANU: ‘Nismo nanijeli nikakvu štetu ni HGK-u ni Krašu niti je novac izvlačen iz tih tvrtki’

Autor: I.Br.

Nakon više od četiri godine otkako je započelo suđenje bivšem šefu Hrvatske gospodarske komore, Nadan Vidošević konačno je iznio svoju obranu.

Vidošević je na početku iznošenja obrane izjavio kako će početi s navođenjem zlouporaba USKOK-a i DORH-a u ovom postupku, piše Dnevnik.hr.

Kazao je kako nije bilo štete za HGK te da u HGK-u nije bilo izvlačenja novca.

“Ni ja ni moje suradnice nismo nanijeli nikakvu štetu ni HGK-u ni Krašu niti je novac izvlačen iz tih tvrtki. Vještaci su neprofesionalno obavili svoj posao što se tiče moje imovine. Nema materijalnog dokaza, SMS poruke, niti jednog pisanog traga koji mene inkriminira”, rekao je Vidošević iznoseći svoju obranu, pa nadodao da nakon iznošenja obrane neće odgovarati na pitanja.

Vidošević je iznoseći obranu napomenuo da je Davor Komerički jedini “personalni dokaz” koji imaju, a da je s njim imao tek profesionalni odnos, da nije imao niti njegov broj mobitela, niti ikakav kontakt.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.