realstonedtimes.com

Na splitskom području sadi se marihuana

Autor: Sanja Plješa

Policija je kod 34-godišnjaka na splitskom području pronašla plantažu sa 69 stabljika kanabisa i opremu za proizvodnju droge pa je završio u policijskom pritvoru.

Policija je izvijestila da je provela kriminalističko istraživanja nad 34-godišnjakom kojega tereti da je zbog daljnje preprodaje zasadio uzgajao i marihuanu.

Pretragom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi na splitskom području pronađeno je i oduzeo 69 stabljika kanabisa visine od 4 do 87 centimetara, oprema za uzgoj marihuane među ostalim ventilatori, led lampa, potenciometar, termometar, satni mehanizam te tri staklene posude s ukupno 42 grama marihuane.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu”, istaknuli su u policiji.

PAO POZNATI SLAVONSKI STOČAR: Uhićen u sjeni izbora

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.