fbpx
Foto: Nikola Vilic / CROPIX

NA IZLAZU IZ SUDNICE KIMNUO BRATU, ZAVADLAV UZVRATIO! Stanislav se obratio javnosti: ‘Neki žele steći novčanu korist od tragedije’

Autor: Dnevno.hr

Nakon ponovljenog ročišta u slučaju Filipa Zavadlava, na kojem se opet izjasnio da nije kriv, njegov brat Stanislav obratio se medijima

“Može vaše brojeve pa ćete neke ponude dobiti”, rekao je Stanislav Zavadlav (26) novinarima nakon ročišta njegovom bratu Filipu Zavadlavu. Tek nakon što je dobio kontakt jedne novinarke, obratio se medijima.

“Kao prvo, za vas medije ovo je interesantan slučaj iz ovih ili onih razloga. Snima se i neki dokumentarac, a sad se šuška da će cura snimati još jedan film od toga slučaja koji je zapravo tragedija. Mnogi hoće steći sebi popularnost, hoće skupljati lajkove, preglede ili steći sebi novčanu korist od jednoga slučaja koji je ukupno tragedija” , kazao je Stanislav.


‘Dovoljno sam rekao, a o ponudama – imam kontakt’

“Ja bi sada koliko god treba u zatvoru boravio samo da moj brat na brodu bude gdje je trebao biti. Tada je 15. siječnja bio zakazan ukrcaj”, rekao je Stanislav te otkrio kako mu je uskraćen telefonski razgovor s bratom, ali i posjeta odbijena s obzirom na to da je morao biti svjedok.

Potom je odgovorio i na pitanje kakvog je karaktera njegov brat Filip.

“Trebalo bi puno više od par rečenica za opisati ga. Mislim da sam vam dovoljno sad rekao, a o nekim ponudama i tako dalje, imam kontakt”, zaključio je Stanislav.

Kimnuo mu glavom, on njemu mahnuo rukom

Nakon ponovljenog ročišta Filipa Zavadlava na kojem se opet izjasnio da nije kriv, njegov brat Stanislav obratio se medijima. Naime, on je kao i otac Ante iskoristio zakonsku blagodat nesvjedočenja s obzirom da su bliski članovi obitelji optuženog.

Kada je izlazio iz sudnice kimnuo je bratu glavom, a Filip je samo mahnuo rukom.

Medijima se obratio i novi Filipov odvjetnik  Tadiša Milošević.
“Za sad je komunikacija normalna i jučer smo se vidjeli prije ročišta. Dogovorili smo što ćemo dalje raditi, a sada ćemo vidjeti kako je u ponedjeljak nastavak te što će biti s novim izjavama svjedoka koji će se ponovno saslušati”, rekao je odvjetnik te dodao kako su očekivali da otac i brat Filipa neće izlagati.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.