Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL, A

MUŠKARAC PRIREDIO SHOW NA BENZINSKOJ! Ljudi u čudu gledali: Aktivirao aparat za gašenje i vikao! Bio je debelo ‘pod gasom’!

Autor: N.K

Noćas oko ponoći na benzinskoj postaji u Bjelovaru došlo je do incidenta prilikom kojeg je muškarac u vidno pijanom stanju remetio javni red i mir.

Djelatnici benzinske svjedočili su neočekivanoj sceni kada je muškarac 33, vidno alkoholiziran upao u prostorije benzinske postaje i počeo galamiti.

Nakon galame i remećenja javnog reda i mira, muškarac je uzeo protupožarni aparat i aktivirao ga.

Policija javlja kako je on doveden u službene prostorije policije gdje je alkotestiran prilikom čega mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,80 promila.

Nakon toga je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja – naveli su iz bjelovarske policije te dodali kako mu slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu, piše Bjelovar.live.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.