Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

MLADI POLICAJAC BORI SE ZA ŽIVOT! Bezdušno ga pregazio nakon što je izvukao palicu: Liječnici rade sve što mogu da ga spase

Autor: N.K

U Splitu je u noći s utorka na srijedu oko 00.50 sati, u ulici Domovinskog rata, nepoznati vozač je pregazio policijskog službenika.

Kako javlja PU splitsko-dalmatinska, nesretni 20-godišnji policajac je obavljao nadzor i kontrolu prometa kada je izdao naredbu za zaustavljanje vozila, međutim za sada nepoznati vozač oglušio se na izdanu naredbu, ne zaustavljajući se, niti usporavajući, nastavio je vožnju i udario je vozilom u policijskog službenika, nakon čega se udaljio se s mjesta događaja.

Policijski službenik je odvezen na pružanje liječničke pomoći u bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne ozlijede i zadržan je u bolnici na daljnjem liječenu.

O događaju je obaviješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika.  Na mjestu događaja je obavljen očevid i u tijeku je kriminalističko istraživanja.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.