MILORAD PUPOVAC: ‘I mi Srbi u Hrvatskoj sve teže dišemo, poput onog Afroamerikanca zbog kojeg je ustala cijela Amerika’

Autor: Dnevno

Ne radi se samo o Srbima, radi se o Hrvatskoj.

“Kao ni mojim kolegama jučer koji su komentirali poruke s Kustošije, tako ni meni večeras nije lako da komentiram ovu novu poruku mržnje i poruku nasilja prema Srbima u Hrvatskoj“, prokomentirao je Milorad Pupovac za RTL grafit s prijetećom porukom koji je osvanuo na Borovju.

Posjetimo, danas je SNV objavio fotografiju prijetećeg grafita iz zagrebačkog naselja Borovje na kojem je ispisano: “U Vukovaru hrvatskome gradu, gradu mnogi četnici su ostavili bradu. Sve ćemo vam prste slomit, a ne samo tri. Ubi Srbina”.

Mogu samo kazati kako mi se čini da pod pritiskom šovinizma, mržnje i nasilnosti nekih grupa, nekih političkih aktera koji su je obnovili u kampanji za ove izbore, i mi Srbi u Hrvatskoj, i Hrvatska sve teže dišemo. “Poput onog Afroamerikanca zbog kojeg je ustala cijela Amerika i pridružio joj se dobar dio svijeta, pa i mi iz Zagreba prije nekoliko dana”, izjavio je.

Šestorica ‘Boysa’ iz Kustošije prenoćit će u Remetincu, policija traga za ostalima

 




ŠTO SE DOGAĐA? Nove prijetnje Srbima u Zagrebu! Prijeteći grafit osvanuo u Borovju




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.