Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Miletić ‘žica’ od sirotinje da bi imao za Sabor: ‘Uplatili su mi od svoje premale mirovine’

Autor: Dnevno.hr

U najnovijoj snimci koju je na YouTube postavio saborski zastupnik Mosta Marin Miletić, zamolio je građane da ga podrže u borbi za drugi saborski mandat. To stoji i u nazivu videa u kojem se Miletić hvali svim svojim postignućima, borbama protiv lobija i mafije, a onda traži od svojih pristaša da ga financijski podrže.

“Globalisti HDZ i Možemo! će utući ogroman novac u mojoj jedinici ne bi li poslali što više svojih poslušnika u hrvatski Sabor”, objašnjava Miletić, koji je na svojem Facebooku naglasio kako je u dva dana dobio donacije 118 pojedinaca u ukupnoj vrijednosti 3548 eura.


Miletić se još drznuo pohvaliti da je dobio novac od takozvanih malih ljudi. Za njega su, kaže, izdvajali i studenti i umirovljenici  “od svojih malih mirovima”. Iz toga proizlazi da njega – kojemu je plaća više od 2.000 eura – financiraju oni koji imaju i desetak puta manji budžet.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

‘Sada je čas da vi stanete uz moj bok’

“Sve donacije u ova dva dana – od malih ljudi. Pišu mi umirovljenici da su mi uplatili 20 eura od svoje premale mirovine. Studenti, mladost, pčelari, stočari, sportaši… Radovalo me vidjeti među donatorima neke moje bivše suigrače”, samodopadno piše Miletić.

Na isti dan Marin Miletić slavi rođendan svoje Kristine, ali i godišnjicu smrti svoje Danijele

Inače, “malim ljudima” je na svojoj web stranici dao izbor da doniraju od 10 do čak 2000 eura.

“Iza mene nema interesnih skupina, nikakvih tajkuna ni moćnika”, poručio je, kao da bi neki “mali čovjek” doista mogao iskeširati 2000 eura za potrebe Miletićeve političke promidžbe.
Uz ove najniže tarife, postoje i opcije doniranja 40 eura, 80 eura, 125 eura, 300 eura, 500 eura i 1000 eura koje bi trebale završiti u džepu Mostovca. Sve pod krinkom “zajedničke borbe”.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.