fbpx
FOTO: Patrik Macek/PIXSELL

MILANOVIĆEVA POBJEDA? PRISEGNUO RADOVAN DOBRONIĆ: ‘Posao je zajednički, potrebna je sinergija. Kad se radi složno, rezultati mogu vrlo brzo doći’

Autor: L.B.

Radovan Dobronić u Saboru je prisegnuo za novog šefa Vrhovnog suda.

“Prisežem da ću se u obnašanju svoje dužnosti pridržavati Ustava i zakona te štititi cjelovitost, suverenitet i državno ustrojstvo Republike Hrvatske i Ustavom i zakonom utvrđene slobode i prava čovjeka”, rekao je Dobronić u prisezi.

“Dat ću sve od sebe da posao obavljam najbolje što mogu, potpuno objektivno i nepristrano. Trudit ću se najviše što mogu i mislim da mogu računati na suradnju svih kolega. Posao je zajednički, potrebna je sinergija. Svi smo na istom zadatku i na takam način rada može se puno toga postići pa čak i u relativno kratkom vremenu. Kad se radi složno, rezultati mogu vrlo brzo doći.

Neke stvari su stvar mentaliteta i trebat će više vremena. Trudit ću se da povjerenje opravdam. Četiri godine je relativno kratak mandat”, rekao je Dobronić u svom govoru.

Novoizabrani predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske i predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Radovan Dobronić položio je prisegu pred predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.