Foto: Tom Dubravec / CROPIX

MILANOVIĆEV NAVIJAČ ZAVRŠIO U PRITVORU! Sinjani još ne vjeruju: Veseli Bruno opako je nagrabusio

Autor: I.G.

Prošlog četvrtka, 47-godišnji “veseljak” Bruno, Sinjanin, bio je uhvaćen s više od 45 kg marihuane u svojem monovolumenu sa splitskim registracijskim oznakama na autocesti prema Karlovcu.

Marihuana je bila pakirana u PVC vrećice, koje su potom bile posložene u kartonske kutije, a zauzele su cijeli prtljažnik i mjesto za stražnja dva sjedala. Bruno je vozio travu kada su ga zaustavili policijski službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice. Karlovački policajci su pozvani da preuzmu slučaj i obave kriminalističko istraživanje temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu. Prilikom pregleda vozila pronađeno je 45,7 kg marihuane u devet kartonskih kutija u putničkom i prtljažnom prostoru.

Bruno je osumnjičen za neovlašteno posjedovanje droge koja je bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji. Nakon što je predan pritvorskom nadzorniku, bio je ispitan na karlovačkom tužiteljstvu. Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Ozbiljna količina

“Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 47-godišnjak 2. ožujka 2023. u Karlovcu postupio protivno članku 3. Zakona o suzbijanju zloporabe droga i radi daljnje distribucije droge na ilegalnom tržištu, odnosno neovlašteno držao i prevozio kod sebe u putničkom i prtljažnom prostoru osobnog vozila devet kartonskih kutija u kojima su bile vrećice ispunjene drogom cannabis marihuana ukupne bruto mase 45,7 kilograma, s udjelom od više od 0,3 posto THC-a”, priopćili su iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu i dodali da mu je određen istražni zatvor.

Slavio pobjedu Milanovića

Bruno Bandalo je poznat kao veseljak u rodnom Sinju, i nitko ne može vjerovati da se našao u ovakvoj situaciji. Jedan od njegovih poznanika izjavio je da je Bruno cijeli dan provodio u kafiću i pred trgovinom uz pivo sa svojom ekipom te da nikada nije radio ništa posebno.

Bruno je ranije bio u središtu pozornosti u noći kada je aktualni predsjednik Zoran Milanović pobijedio na izborima i postao predsjednik. U zavičaju njegova oca, Sinju, to se dobro proslavilo, a Bruno se u toj noći veselio u SDP-ovim prostorijama, gdje je pjevao i nazdravljao ljubeći reportera RTL-a u čelo. Predsjednik sinjskog SDP-a Nikola Vučković također je čuo za ovaj događaj, no demantirao je da je Bruno bio član SDP-a ili dio predsjednikova sinjskog stožera.

Bruno nije oženjen, ima brata koji radi u inozemstvu i majku koja je šokirana zbog ovog događaja, piše Jutarnji list.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.