Foto: Tom Dubravec / CROPIX

MILANOVIĆA KOD BRAZILACA NERVIRA JEDNA STVAR! Predsjednik im očitao lekciju: ‘Bit će krvavo, veselite se muški, a ne to vašarsko prenemaganje’

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Zoran Milanović s tribina u Kataru je pratio utakmicu koju je hrvatska reprezentacija igrala protiv Belgije, a danas je komentirao prolazak Vatrenih u četvrtinu finala nakon jučerašnje pobjede protiv Japana.

“Gledao sam utakmicu, Hrvatska je reprezentacija koja kada igra čudno, može pobijediti, Nijemci su nekad bili takvi. Hrvatska je u situaciji kada igra tak-tak, dobiva. Japanci su pukli od straha, to je na kraju bila psihička borba. Prišli smo toj priči puno mirnije. Livaković je obranio tri penala, na glavu, ne samo na ruke, želimo mu protiv Brazila još toliko posloženosti, znanje ima. Gvardiol je…Pa s tim se rađaš, neka ga neki nogometni bog čuva”, rekao je predsjednik.

Osvrnuo se i na utakmicu koju će naši nogometaši u petak igrati s reprezentacijom Brazila.

“Krvavo će biti, bit će stresno. Ne volim tu vrstu vašarskog prenemaganja kada se zabije gol. Neprilično mi je bilo što su jučer radili Brazilci, ponižavanje protivnika. Skočite jedni na drugog, u sportovima se protivnika poštuje. To nije politika. Veselite se muški, što god to značilo!”, zaključio je premijer.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.