Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

MILANOVIĆ IDE U BiH! Čitluk će gorjeti, vrhovni zapovjednik Hrvatske vojske odat će počast legendarnoj postrojbi

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik oružanih snaga Zoran Milanović opet je u posjetu susjednoj Bosni i Hercegovini.

Predsjednik će položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Spomen križa poginulim braniteljima u Čitluku u subotu 3.12.

Nakon toga, Milanović će sudjelovati na obilježavanju 29. obljetnice osnutka Postrojbe za posebne namjene „Gavran 2“. Tim povodom Predsjednik Republike odlikovat će Postrojbu posebnih namjena „Gavran 2“ Redom hrvatskog trolista za osobite zasluge njezinih
pripadnika u Domovinskom ratu.

Podiže buru

Podsjećamo, Milanović plijeni pažnju kad god se pojavi u Bosni i Hercegovini i njegove izjave odjeknu širom regije.

Prema brojnim analitičarima i političkim kroničarima, Milanović je postao omiljeni borac za prava Hrvata u BiH, a tomu svjedoče i brojne kritike koje dobiva od strane bošnjačkih političara i udruga.

Prošlog tjedna čak se porječkao s udrugom Majke Srebrenice koje su ga prozvale fašistom, dok je on njima odgovorio da su udruga Bakira Izetbegovića i SDA.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.