Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

MILANOVIĆ POSLAO PORUKU SRBIJI ZBOG NESTALIH HRVATA: ‘Vučić mulja. Tu neće biti pregovora. Ako žele u EU, to će biti istjerano na čistinu!’

Autor: Dnevno

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović u četvrtak je sudjelovao na otvaranju 6. natjecanja tjelesne spremnosti “Izazov tjelesne spremnosti – VIRIBUS UNITIS” u vojarni 1. Hrvatski gardijski zbor na Tuškancu.

Dao je izjavu za medije na kojoj je govorio o raznim temama, a dotaknuo se i nestalih u Domovinskom ratu koji još nisu nađeni.

Vučić mulja?

“On (Aleksandar Vučić) mulja. Nije u poziciji da pregovara s nama. Tu neće biti pregovora. Ako Srbija želi u Europsku Uniju to mora riješiti. Zahtjevi koje stavljamo pred Srbiju su minimalni. Gledajte šta Bugari rade Makedoncima. Iživljavaju se nad njima. Hrvatska igra džentlmenski”, rekao je Milanović.

Najavio je da Hrvatska neće odustati od svojih ubijenih nestalih građana

“Da će 2000 ljudi za koje znamo da su ubijeni i zakopani u Hrvatskoj i prebačeni u Srbiju prije dolaska UNPROFOR-a, da će ostat na ovome, neće. To će biti istjerano na čistinu”, rekao je i dodao: “Ja znam dosta, ne mogu vam o tome pričati kao ovi koji laprdaju o sadržajima razgovora na Vijeću za nacionalnu sigurnost”, zaključio je Zoran Milanović.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.