Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Milanović poručio Plenkoviću: ‘Čuvaj se!’

Autor: Dnevno

Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio je Renesansi festival u Koprivnici te dao izjavu za N1, osvrnuvši se na riječi Ive Stiera, koji je izjavio kako je jedini pravi protivnik predsjednici upravo Milanović.

“Davor Ivo Stier vam je jedan primjer pomirbe u okviru jedne državne institucije u kojoj smo obojica radili. Ja kao nestranački čovjek, on kao HDZ-ovac koji je došao direktno iz Argentine, gdje je uređivao imigrantske novine koje su na naslovnici i na zadnjoj stranici imale sliku Kuščevićeva djeda“, izjavio je Milanović u svom stilu.

“Da, to su činjenice, mislim. I onda je preko Washingtona došao u Zagreb i još u kadrovskoj službi postoji prijedlog za promaknuće koji sam ja potpisao za Stiera 2002. godine kao njegov nadređeni, dakle šef odjela, odnosno pomoćnik ministra, i nakon toga sam ga poslao u Bruxelles za diplomata u hrvatsku misiju, znajući tko je i što je i tko mu je bio djed, ali to mu nikad nisam spomenuo i nisam s tim imao problem. Ali on naprosto svoju političku karijeru gradi na nečem drugom”, ističe Milanović.

“Eto, to su vam činjenice. Dakle potražite to u kadrovskoj službi Ministarstva vanjskih poslova da se vidi kako ja gledam na te stvari. Gledam sportski”, dodao je.

“A Stier? Stier radi Plenkoviću o glavi. Plenkoviću, čuvaj se. Radi ti o glavi. A na kraju će obojica nastradati“, tvrdi Milanović.

STIER NALJUTIO HDZ-OVCE: Poručili mu da Škoro i Kolinda nisu isto!




Podsjetimo, Ivo Stier je podigao prašinu u HDZ-u nakon izjave da će dati podršku aktualnoj predsjednici, ali da neće napadati Miroslava Škoru jer je njezin pravi protukandidat Zoran Milanović.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.