Photo: Marko Dimic/PIXSELL

MILANOVIĆ JUČER IPAK NIJE BIO NA BRODU: Iz njegova ureda otkrili gdje je proveo dan

Autor: Mia Peretić

Gdje je na dan lokalnih izbora bio predsjednik Zoran Milanović?

Iako se zbog jedne fotografije pisalo da je nedjelju proveo na brodu sa slovenskim predsjednikom Borutom Pahorom, čini se da to nije baš točno.

Iz Ureda Predsjednika stiglo je pojašnjenje.

“Ta informacija nije istinita.Predsjednik Milanović u nedjelju je bio na Bledu, gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom Pahorom uoči današnjeg summita Procesa Brdo-Brijuni”, piše u priopćenju Ureda predsjednika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)




Nadalje je objašnjeno kako je fotografija dvojice predsjednika na brodu, koju je na svom Instagram profilu objavio predsjednik Pahor autentična, ali nije snimljena u nedjelju 16. svibnja nego prošle godine početkom rujna.

“Fotografije je, dakle, stara šest mjeseci. Činjenice su to koje uz malo provjere čine veliku razliku između istine i neprovjerene, zapravo fake vijesti”, navodi se u priopćenju.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.