Foto: CGTN News

Migrant izašao iz slovenskog zatvora nakon dvije godine i onda silovao dvije djevojke! Jednu je prisilio nožem

Autor: Dnevno

Marokanac, navodno ilegalni migrant, prošlog je mjeseca u Ljubljani silovao dvije djevojke nakon izlaska iz zatvora u kojemu je proveo dvije godine zbog pljačke, objavili su u utorak slovenski mediji.

Vijest je najprije objavio ljubljanski list Dnevnik, prema kojemu je policija krajem listopada pred istražnog suca privela 38-godišnjaka iz Maroka osumnjičenog da je u Ljubljani izvršio dva kaznena djela spolnog napada te mu je određen pritvor.

Žrtve su, piše list, dvije studentice. Prvu je prisilio na spolni čin u njezinoj sobi, nakon što su oboje pili i nakon što ga je ona zamolila da ode jer ide spavati.

Drugu studenticu je u alternativnom kulturnom centru Metelkova u središtu Ljubljane na spolni čin prisilio nožem, navodi Dnevnik.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.