Foto: Screenshot/TikTok

MARKO SNIMAO PA OBJAVIO KAKO MU OTAC MLATI SUPRUGU! Može li degutantnije? ‘Ku*o jedna, kriv je moj sin što je oženio bolesnu i retardiranu’

Autor: Dnevno.hr

Na društvenoj mreži “TikTok” pojavio se skandalozan video u kojem sin gleda kako mu otac tuče suprugu i ne reagira.

Velika većina korisnika mreže vjeruje da je snimka autentična i da nije riječ o borbi za klikove, već da je zabilježena besramna snimka nasilja u obitelji.

Naime, dečko koji je na TikToku upisan kao “MarkoLaki1997” je snimao uživo na ovoj društvenoj mreži, ali nije očekivao da će to sve netko snimiti i objaviti.

‘Kriv je moj sin što je oženio bolesnu i retardiranu’

Na snimci se vidi kako on sjedi za stolom dok njegova supruga i njegov otac stoje i raspravljaju se, a u jednom trenutku otac udara snahu.

“Moram da te odvedem kod doktora. Kriv je moj sin što je oženio bolesnu i retardiranu”, rekao je njegov otac na snimci.

“Mogu da ti pokažem da je Marko javno rekao da traži drugu djevojku”, rekla je žena.

“Tražim normalnu, a ne kao što si ti. Samo misliš da se ubiješ”, rekao je Marko na snimci.




@pavle_bihali_levijatan Replying to @dusan #fyp #fypシ #foryoupage #fy #pavlebihali81 #levijatan #viral #viralvideo #foryou ♬ original sound – pavle.bihali.levijatan

‘J**em ti mater, pu k*jo jedna’

“Hoćeš nju da j**eš i druge”, odbrusila je njegova žena nakon čega je njegov otac ustao i udario ju, što se i vidi u odrazu ogledala.

“J**em ti mater, pu k*jo jedna”, rekao je njegov otac, a Marko nije reagirao.




Inače, njegov TikTok račun je isključen zbog brojnih prijava.

Spornu snimku pogledajte OVDJE.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.